- 10%
Ρόλερ Μονόχρωμο Καφέ PLAIN 1006
Ρόλερ Μονόχρωμο Καφέ PLAIN 1006
  • Ρόλερ Μονόχρωμο Καφέ PLAIN 1006
  • Ρόλερ Μονόχρωμο Καφέ PLAIN 1006
paranggelia_thlefonika katastimata Apostolh

Ρόλερ Μονόχρωμο Καφέ PLAIN 1006

Κατασκευαστής: Elite Home

26,00 €

-10%

23,40 €/m²

m πχ ↔ 1.65
0.00 - 1.70
m πχ ↕ 2.45
0.00 - 2.20
  • Δεξιά
  • Αριστερά

Ελάχιστη Χρέωση 1 m x 1 m

*Παράδοση 7-10 μέρες.

*Προσοχή, μέγιστες διαστάσεις του ρολερ είναι: 1,70 m x 2.20 m με χρέωση απλού μηχανισμού, σε κάθε άλλη περίπτωση προτείνουμε βαρέως τύπου μηχανισμό ή να διαιρέσουμε το πλάτος σε δύο τεμάχια.

πχ. 3,00 m x 2,00 m -> 1,50 m x 2,00 m & 1,50 m x 2,00 m

*20% Έκπτωση για Επαγγελματίες, επί της αναγραφόμενης τιμής σε κάθε προϊόν, ανεξαρτήτως σχεδίου και μεγέθους. Για παραγγελίες πάνο από 20 m2 ανά προϊόν.

Τα συστήματα ρόλερ αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ύφασμα ο μηχανισμός, τα στηρίγματα, το χειριστήριο με την αλυσίδα κίνησης, βίδες και ουπα.

Στο κάτω μέρος το ύφασμα είναι γυρισμένο και ντυμένο σε σκληρή βέργα από μεταλλικό (Κατωκάσι) για να κρατάει τεντωμένο και ίσιο το ύφασμα κατά το ανέβασμα και κατέβασμα.

Το υλικό του υφάσματος αφήνει να περάσει το φως, όχι όμως τις ακτίνες του ηλίου, βέβαια όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι τόσο περισσότερη διαύγεια έχει.

Προσοχή! Tο πλάτος του ρόλερ είναι από στήριγμα σε στήριγμα, συνεπώς το "καθαρό" πλάτος του υφάσματος θα είναι κατά 3,5cm μικρότερο από το ολικό πλάτος του ρόλερ.

Οι χρωματισμοί στις φωτογραφίες έχουν κάποια απόκλιση περίπου 15%. -π.χ. όταν το ύφασμα εκτίθεται στον ήλιο έχει μια μικρή διαφορά από όταν έχει συννεφιά, η με ημίφως (απόγευμα), με κλειστό η ανοιχτό παντζούρι,-  και το βράδυ που ο φωτισμός έρχεται από τον χώρο εσωτερικά οι χρωματισμοί αποκλίνουν κατά 15% με 20% περίπου.

Επιμέτρηση & Τοποθέτηση

Για την περιοχή της Αττικής υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης όλων μας των προϊόντων και το κόστος εξαρτάται από την ποσότητα. Επίσης μπορούμε να μετρήσουμε και να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας στο χώρο σας.  Αυτό κοστίζει 20€ + ΦΠΑ και αφαιρείται από την συνολική τιμή σε περίπτωση παραγγελίας.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραλαβή στην πόρτα σας από Courier (Γενική Ταχυδρομική)

    Σε όλη την Ελλάδα 3.00   

  • Επιστροφές

    Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβατε υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής, εντός 7 ημερών. Διαβάστε τις προϋποθέσεις.

Τρόπος Μέτρησης

Όταν η στήριξη του ρόλερ θα γίνει εξωτερικά (πάνω από το παράθυρο-μπαλκονόπορτα), θα πρέπει να προσθέσουμε στο συνολικό πλάτος 10
cm αριστερά και 10 cm δεξιά, ενώ στο συνολικό ύψος προσθέτουμε 25cm.

Όταν η στήριξη του ρόλερ θα γίνει εσωτερικά (σε κάποια εσοχή) δεν προσθέτουμε επιπλέον πόντους ούτε στο ύψος, ούτε στο πλάτος (αφαιρούμε 1
cm για καλύτερη  εφαρμογή) .

Προσοχή, το πλάτος του ρόλερ είναι από στήριγμα σε στήριγμα, συνεπώς το ¨καθαρό" πλάτος του υφάσματος θα είναι κατά 3,5cm μικρότερο από το ολικό πλάτος του ρόλερ.

Παράδειγμα:

Σε ένα ρόλερ με ολικό πλάτος (από στήριγμα σε στήριγμα) 1,00 cm το καθαρό πλάτος του υφάσματος θα είναι 96,5cm

Μετά την αποθήκευση του προϊόντος σας, θυμηθείτε να το προσθέσετε στο καλάθι σας.

Κείμενο

loader

* Απαιτούμενα πεδία