- 10%
Ρόλερ Ψηφιακό ELITE HOME (Harmony 701)
Ρόλερ Ψηφιακό ELITE HOME (Harmony 701)
paranggelia_thlefonika katastimata Apostolh

Ρόλερ Ψηφιακό ELITE HOME (Harmony 701)

Κατασκευαστής: Elite Home

44,00 €

-10%

39,60 €/m²

m πχ ↔ 1.65
0.00 - 1.70
m πχ ↕ 2.45
0.00 - 2.20
  • Δεξιά
  • Αριστερά

Ελάχιστη Χρέωση 1 m x 1 m

*Παράδοση 3-6 μέρες.

*Προσοχή, μέγιστες διαστάσεις του ρολερ είναι: 1,70 m x 2.20 m με χρέωση απλού μηχανισμού, σε κάθε άλλη περίπτωση προτείνουμε βαρέως τύπου μηχανισμό ή να διαιρέσουμε το πλάτος σε δύο τεμάχια.

πχ. 3,00 m x 2,00 m -> 1,50 m x 2,00 m & 1,50 m x 2,00 m

*20% Έκπτωση για Επαγγελματίες, επί της αναγραφόμενης τιμής σε κάθε προϊόν, ανεξαρτήτως σχεδίου και μεγέθους. Για παραγγελίες πάνο από 20 m2 ανά προϊόν.

Τα συστήματα ρόλερ Elite Home αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Οι εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων τους, καθιστούν τα συστήματα ρόλερ  ως την ιδανική λύση για την σκίαση, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον έλεγχο της εναλλαγής θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον. Τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντηλιάς δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.

Τα συστήματα ρόλερ Elite Home είναι απλά στην σχεδίαση, εξαιρετικά κομψά και εύκολα στον χειρισμό. Μπορούν να μετακινηθούν επάνω ή κάτω για την επίτευξη του απαιτούμενου επιπέδου σκίασης.

Η συλλογή των ρόλερ που θα βρείτε στο κατάστημα μας , είναι ένα συναρπαστικό μείγμα υφασμάτων , ειδικά επιλεγμένων ώστε να κολακεύουν και να συνδυάζονται με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραλαβή στην πόρτα σας από Courier (Γενική Ταχυδρομική)

    Σε όλη την Ελλάδα 3.00   

  • Επιστροφές

    Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβατε υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής, εντός 7 ημερών. Διαβάστε τις προϋποθέσεις.

Τρόπος Μέτρησης

Όταν η στήριξη του ρόλερ θα γίνει εξωτερικά (πάνω από το παράθυρο-μπαλκονόπορτα), θα πρέπει να προσθέσουμε στο συνολικό πλάτος 10
cm αριστερά και 10 cm δεξιά, ενώ στο συνολικό ύψος προσθέτουμε 25cm.

Όταν η στήριξη του ρόλερ θα γίνει εσωτερικά (σε κάποια εσοχή) δεν προσθέτουμε επιπλέον πόντους ούτε στο ύψος, ούτε στο πλάτος (αφαιρούμε 1
cm για καλύτερη  εφαρμογή) .

Προσοχή, το πλάτος του ρόλερ είναι από στήριγμα σε στήριγμα, συνεπώς το ¨καθαρό" πλάτος του υφάσματος θα είναι κατά 3,5cm μικρότερο από το ολικό πλάτος του ρόλερ.

Παράδειγμα:

Σε ένα ρόλερ με ολικό πλάτος (από στήριγμα σε στήριγμα) 1,00 cm το καθαρό πλάτος του υφάσματος θα είναι 96,5cm

Μετά την αποθήκευση του προϊόντος σας, θυμηθείτε να το προσθέσετε στο καλάθι σας.

Κείμενο

loader

* Απαιτούμενα πεδία