Οι κουρτίνες με το μέτρο δίνουν το παρόν τους για να προσθέσουν
μία εξατομικευμένη και κομψή πινελιά στο χώρο σας.

Στα καταστήματά μας διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από κουρτίνες με το μέτρο.
Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή μας σε κουρτίνες ημιδιάφανες μονόχρωμες ή ημιδιάφανες με σχέδιο,
αδιάφανες μονόχρωμες ή αδιάφανες με σχέδιο όπως και σετ κουρτίνες, τα οποία έχουμε συνδυάσει με τον κατάλληλο τρόπο για εσάς.

Tsarouhis Home Stores

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με κουρτίνες στην Ελλάδα

Τα καταστήματα Tsarouhis Home Stores, αποτελώντας την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με κουρτίνες στην Ελλάδα, σας παρέχουν τη δυνατότητα να βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητάτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή, με πάνω από 15.000 διαφορετικούς κωδικούς υφασμάτων. Τα 40 έτη λειτουργίας μας καθώς και οι δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, προσφέροντάς σας ποιοτικά υφάσματα για κουρτίνες ευρωπαϊκής προέλευσης, εισαγωγής μας.

6 φυσικά
καταστήματα σε
Αθήνα & Χαλκίδα

Εμείς, στα Tsarouhis Home Stores, αντιλαμβανόμαστε ότι η κουρτίνα αποτελεί ένα προϊόν που χρειάζεται την δια ζώσης επαφή και επιλογή. Για το λόγο αυτό, σας παροτρύνουμε να μας επισκεφθείτε σε ένα από τα 6 φυσικά μας καταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα.

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες μας:

Τα έμπειρα και ικανά στελέχη μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την διακόσμηση του χώρου σας. Ειδικός σας επισκέπτεται για μελέτη του χώρου ενώ πραγματοποιείται ραφή υφασμάτων από το εξειδικευμένο συνεργείο μας και τοποθέτηση των κουρτινών και κουρτινόξυλων.

Στόχος μας είναι να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που έχετε φανταστεί για το σπίτι σας.

Κάντε σήμερα την κατάλληλη επιλογή, είμαστε δίπλα σας!

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies. Μάθετε Περισσότερα