Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.Οι παραγγελίες αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας κάλωντας στο 210 2400374.

Οι παραγγελίες που αφορούν επιθυμητές διαστάσεις (κουρτίνες, συστήματα σκίασης, κουρτινοξυλα, μοκέτες, χαλιά) θα αποστέλλονται εντός 6-12 ημερών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες κάτω των 10 κιλών

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα

Περιοχή αποστολήςΕντός Αττικής
Κόστος μεταφορικών3.00€

Παραλαβή από τα κατάστημα μας Tsarouhis HOME STORE - Δωρεάν

Δυσπρόσιτος προορισμός - Παραλαβή από κατάστημα Γενική Ταχυδρομική

Για παραγγελίες μεταξύ 10 και 15 κιλών

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα

Κόστος μεταφορικών

8.00€

Παραλαβή από τα κατάστημα μας Tsarouhis HOME STORE - Δωρεάν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική (5-9 ημέρες)

Βάρος παραγγελίαςΈως 10 κιλά10- 20 κιλάΠάνω από 20 κιλά
Κόστος μεταφορικών10.00€20.00€30.00€

Για παραγγελίες εξωτερικού (εκτός Κύπρου):

Γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Μεγάλα Δέματα

Για παραγγελίες οι οποίες ξεπερνούν τα 15 κιλά (βάρος η όγκος) η πληρωμή τους πραγματοποιείται μονό μέσω τραπεζικής κατάθεσης και η αποστολή τους εκτελείται με πρακτορείο μεταφορών πανελλαδικά. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα, αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. Σε διαφορετική περίπτωση, η παράδοση στην Αττική θα γίνεται με δικό μας μέσο.

Εφόσον η παραγγελία αποσταλλεί με πρακτορείο μεταφορών, τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της. Εάν επιθυμείται να γίνει παράδοση στην διεύθυνσή σας, τότε θα επικοινωνήσετε οι ίδιοι με το πρακτορείο  για το έξτρα κόστος που χρειάζεται να καταβάλλετε.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στα κεντρικά, τηλ. 210 2400374 για περισσότερες πληροφορίες.

Διευκρινήσεις 

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.