Αγαπητέ επαγγελματία,

Η εταιρεία TSAROUHIS HOME STORES δραστηριοποιείται 38 χρόνια στο χώρο της ένδυσης και της διακόσμησης τόσο του επαγγελματικού χώρου όσο και της κατοικίας.

Διαθέτουμε συλλογές από έτοιμες ραμμένες κουρτίνες, συλλογές από υφάσματα επιπλώσεων – κουρτίνες, συστήματα σκιάσεως και διακόσμησης, λευκά είδη, χαλιά και μοκέτες.

Καλέστε μας στο 210 2400374 για να μιλήσετε με τον ειδικό για το σχεδιασμό, την μέτρηση, την ραφή, τις ποιότητες και τους χρωματισμούς.

Δεχόμαστε παραγγελίες στα μέτρα σας για παντός τύπου κουρτίνες, κουβερλί, ράνερ, λευκά είδη, μαξιλάρια επίπλων και μαξιλάρια διακοσμητικά παντός τύπου, συστήματα σκίασης για επαγγελματικούς χώρους, π.χ. Airbnb, δωμάτια ξενοδοχείων, αίθουσες, εστιατόρια και χώρους εστίασης, κ.α.

Κατόπιν συνεννόησης, δεχόμαστε ραντεβού στο χώρο σας για δειγματισμό, μέτρηση και τοποθέτηση για όλα μας τα προϊόντα, σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε με προσοχή τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συγκρίνετε ποιότητες και τιμές. Διαθέτουμε, επίσης, 6 φυσικά καταστήματα όπου μπορείτε να δείτε όλες μας τις συλλογές από κοντά.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies. Μάθετε Περισσότερα