ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος tsarouhis.gr έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας Tsarouhis Home Stores. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που παραλάβατε, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την μέρα παραλαβής τους.

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν. Σε προϊόντα αποσυσκευασμένα, χρησιμοποιημένα ή μεταποιημένα δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε παραγγελίες προϊόντων μεταποιημένων σε επιθυμητές διαστάσεις (κουρτίνες, έτοιμες κουρτίνες luxury, συστήματα σκίασης, κουρτινόξυλα, μοκέτες, χαλιά).

Για την επιστροφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, όπως σας υποδείξουμε.

Κατεβάστε εδώ  ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ , συμπληρώστε το και στείλτε το μας με e-mail στο [email protected]

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή σε φυσικό μας κατάστημα, αυτό είναι δυνατό αποκλειστικά στο κατάστημα της  Λ.Δημοκρατίας 285, Αχαρναί.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα αποστολής τα χρεώνεται η εταιρεία.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 210 2400374 και θα φροντίσουμε για την ακύρωση της παραγγελίας σας. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] και να ενημερώσετε σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 2400374 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected] εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας. Δεν ακυρώνονται παραγγελίες σε επιθυμητές διαστάσεις (κουρτίνες, συστήματα σκίασης, κουρτινόξυλα, μοκέτες, χαλιά) εάν έχει αρχίσει η διαδικασία κατασκευής.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεση σας στη χρήση των cookies. Μάθετε Περισσότερα