Μενού
Καλάθι

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Tsarouhis Home Stores ιδρύθηκε το έτος 1981 όπου και άρχισε την ενασχόληση της στο χώρο της ένδυσης και διακόσμησης κατοικίας και επαγγελματικών χώρων. Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε και σήμερα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο 5 οργανωμένων φυσικών καταστημάτων και ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας διαθέτει ικανότατα στελέχη με εμπειρία και γνώση πολλών ετών που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τα είδη μας. θα απαντήσουν σε κάθε απορία σας και θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για την καλύτερη δυνατή λύση. Διαθέτουμε επίσης έμπειρους διακοσμητές που επισκέπτονται τους χώρους σας για μετρήσεις, ιδέες, προτάσεις καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία για την άψογη ραφή, προετοιμασία και τοποθέτηση των προϊόντων μας. Στόχος μας να παρέχουμε Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές με σεβασμό στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το μέγεθος της εταιρείας, της επιτρέπει να εισάγει μόνη της τα περισσότερα προϊόντα με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης των εμπορευμάτων της και στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, διαθέτει δύο μεγάλα εκπτωτικά καταστήματα -OUTLET- και προσφέρει εγγυημένα προϊόντα άριστης ποιότητας προηγουμένων συλλογών, στις περισσότερες περιπτώσεις κάτω του κόστους έως -70%.

Η εταιρεία Tsarouhis Home Stores αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς για τη διαρκή προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και προσκαλεί όλους εσάς που δε μας γνωρίζετε να έλθετε σε όποιο κατάστημα μας επιθυμείτε να δείτε τη συλλογή μας.

Με εκτίμηση

Tsarouhis Home Stores
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Πολιτική απορρήτου.