Η εσωτερική διακόσμηση μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να ακολουθήσει τις σύγχρονες τάσεις. Τα στυλ και τα trends αλλάζουν και εξελίσσονται. Έτσι, μπορεί να μην χρειάζεται να γκρεμίσετε τα παράθυρά σας, αλλά να ρίξετε μια ματιά στα trends της εποχής για να δείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά και να τα λάβετε υπόψιν σας όταν θα αγοράσετε καινούργιες μοντέρνες κουρτίνες.

Κουρτίνες με Τολμηρά Μοτίβα

Οι τολμηρές μοντέρνες κουρτίνες στο σαλόνι είναι μια εσωτερική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και τώρα αρχίζει πάλι να επιστρέφει. Έχετε στο νου σας οτι κυριαρχούν οι μεγάλες γεωμετρικές εκτυπώσεις ή μεγάλα μοτίβα με θέμα τη φύση.

Διαφανείς Κουρτίνες

Οι διαφανείς μοντέρνες κουρτίνες μια μεγάλη εκτόξευση, είτε τις χρησιμοποιείτε ως κουρτίνες για την κρεβατοκάμαρα είτε για το σαλόνι. Οι διαφανείς κουρτίνες μπορούν να φέρουν μια επιπλέον δόση κομψότητας έχοντας δαντέλα ή συνδυάζοντάς τες με άλλες κουρτίνες με διακριτικά χαρακτηριστικά. Μπορούν επίσης να επιτύχουν μια σύγχρονη μινιμαλιστική εμφάνιση όταν χρησιμοποιούνται μόνες τους.

Μεταλλικά Χρώματα

Εάν θέλετε να δώσετε μία αίσθηση πολυτέλειας, δοκιμάστε τις μεταλλικές τάσεις χρωμάτων. Ταιριάζουν απόλυτα με το μινιμαλιστικό design. Εισαγάγετε τις shimmering αποχρώσεις του χρυσού, του χαλκού ή του αργύρου με αξεσουάρ όπως ένα δίσκο σε τραπεζάκι ή μια βάση κεριού.

Κουρτίνες με Φυσικά Υλικά

Οι κουρτίνες roman ή τα ρόλερ/ στόρια που κατασκευάζονται με φυσικά υλικά όπως το μπαμπού έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς. Με μια στροφή στην αισθητική όπου less is more, τα φυσικά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον για κάθε δωμάτιο.

Ουδέτεροι Τόνοι

Στην μινιμαλιστική διακόσμηση είναι απαραίτητη η εφαρμογή της ουδέτερης παλέτας χρωμάτων. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος όπως το καφέ, το ταμπά και της άμμου για να δημιουργήσετε μια εσωτερική ταυτότητα. Χρησιμοποιώντας πιο σταθερούς τόνους ως βασικά χρώματα και πιο ανοιχτούς τόνους ως δευτερεύοντα. Ένα ουδέτερο σχέδιο χρωμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργώντας προσωπικότητα στον εσωτερικό σας χώρο και την προσθήκη μιας αίσθησης ηρεμίας σε οποιοδήποτε χώρο.