Αρχίσαμε επιτέλους να παρατηρούμε τις αλλαγές στη θερμοκρασία και το απαλό βραδινό αεράκι. Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βελτιώσετε αυτό το καλοκαιρινό συναίσθημα από το να ανανεώσετε το σπίτι σας με πιο φωτεινό και ευάερο ντεκόρ με τη νέα μας καλοκαιρινή συλλογή σε καλοκαιρινά ριχτάρια της Elite Home, αλλά και τις έτοιμες ραμμένες κουρτίνες για το καλοκαίρι.

Διαβάστε τις συμβουλές μας, σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης του χώρου σας για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Επένδυση Κουρτίνας

Συνήθως θεωρείται ότι η επένδυση είναι κατάλληλη μόνο για το χειμώνα. Τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά αυτής της επένδυσης μπορούν στην πραγματικότητα να βοηθήσουν από τη μία τη συγκράτηση της ζεστασιάς το χειμώνας και από την άλλη τη διατήρηση της δροσιάς του σπιτιού από το έντονο ηλιακό φως. Τα δωμάτια με έντονο ηλιακό φως, μπορούν να ζεσταθούν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας προκαλώντας δυσφορία. Έτσι, θα ήταν ωφέλιμο να επιλέξουμε κουρτίνες συσκότισης.

Εάν ο λαμπερός πρωινός ήλιος προκαλεί πρόβλημα διακόπτοντας τον ύπνο σας, θα είναι ιδανική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα.

Χρώμα Κουρτίνας

Όσο πιο γήινα και ανοιχτόχρωμα είναι τα χρώματα, τόσο πιο φωτεινό και ευάερο φαίνεται το δωμάτιο. Ωστόσο, τα λευκά ή άλλα ουδέτερα χρώματα δεν πρέπει πάντα να είναι η μόνη χρωματική παλέτα για να πετύχετε ένα καλοκαιρινό ύφος.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιτευχθεί ισορροπία εάν υπάρχουν έπιπλα με έντονα χρώματα ή ριχτάρια. Έτσι, οι παστέλ αποχρώσεις θα λειτουργούσαν επίσης όμορφα.

Στην πραγματικότητα, δεν θέλετε να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με σκούρα χρώματα και βαριά υφάσματα που μπορούν να απορροφήσουν την εξωτερική ζέστη, κάνοντας το δωμάτιο ακόμα πιο ζεστό!

Υλικά Κουρτίνας

Ενώ το λινό ύφασμα είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή είναι ελαφρύ και είναι μια φυσική ίνα, υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές ποιοτικού συνθετικού μείγματος, οι οποίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Είναι συχνά οικονομικότερες και ιδανικές για την πραγματοποίηση εποχιακών εσωτερικών αλλαγών.